Numri i viktímave nga koronavirusi po rritet cdo ditë e me shumë. Rritet në 425 numri i të vdèkurve nga koronavirusi ndërkohë numri i të infektuarve ka shkuar në 20 438.

Në Hong Kong është regjistruar edhe víktima e parë nga koronavirusi dhe bëhet fjalë për një 39-vjeçar, i cili kishte udhëtuar disa ditë më parë në qendrën e shpërthimit të virusit, Wuhan.

Ndëkohë, sipas raportit të komisionit Kombëtar të Shëndetit në Kinë deri tani 635 kanë lënë spitalet në gjendje të mirë shëndetësore.

Ata u diagnostikuan me koronavirus dhe pasi morën mjekimet e duhura në spital pas ditësh janë larguar.

Në Kinë, mobilizimi kundër virusit ka qenë i jashtëzakonshëm dhe një spital i ri u ndërtua në vetëm 10 ditë për të pritur pacientë me koronavirus.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!