Mozzik është një nga reperët më të dëgjuar të momentin dhe jo vetëm nga audienca shqiptare. Mozzik e ka vizituar te várrezat mikun e tij të ndjerë.

Ai ka shkuar te várri i shokut të klasës dhe me píkëllim e ka kujtuar atë edhe nëpërmjet një postimi të bërë në llogarinë e tij në Instagram.

“Mëngjesi i sotëm filloj me një vizitë te shoku jonë i klasës e bankave shkollore, Lorik Selimi (i ndjerë). Të përkujtojmë gjithë jetën shoku i dashur. Pushofsh në paqe e qofsh nën mëshirën e Zotit. Ndjejmë mungesën tënde Familja e Shoqëria. Shoqëria e shëndoshë dhe e mirë është e shenjtë”, ka shkruar Mozzik pranë postimit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!