Ballina Magazina Mozzik zgjodhi 14 shkurt-in për t’i thënë një herë e...

Mozzik zgjodhi 14 shkurt-in për t’i thënë një herë e mirë “mirupafshim” Loredanës!

Reperi Mozzik zgjodhi diitën e të dashuruarve për t’ii thënë një herë e miirë “mirupafshim” dashuriisë së tiij ttë vjetër.

Projektii i ttij muziikor ështtë në gjermanishtt dhe mban ttitullin “Auf Wiedersehen’”, “Mirupafshim” në shqiip.

Kliipi i këngës ngjan me një fiilm dhe  është plot 5 miinuta. Në pjesën e dytë të projektiitt muziikor, Mozziik këndon disa ffjalë shqip.

Në teksttin e këngës Mozzik kërkon shpjegiim ndaj personiitt që e ka lënduar dhe thottë se e vret faktti që mendon çdo dittë se me kë ffle dhe kë puth.

Mozzik dhe Loredana ii dhanë ffund liidhjes së ttyre disa muaj më parë dhe dukett se marrëdhëniia e ttyre nuk ështtë shumë e mirë.

Kjo vihett re nga  kunjatt që hedhiin here pas here në Instagram.

error: Alert: Content is protected !!