Dittën e të dashuruarve, më 14 shkurt, Mozzik lançoii projekttin e ttij ttë rii, një këngë e kënduar në gjuhën gjermane.

“Auf Wiedersehen” tittullohej projekttii të ciliin Mozzik s’mund tta mbylltte pa kënduar edhe një pjesë ttë fundiitt në shqiip.

Kënga e re u pritt goxha miirë nga publiiku dhe ka arrittur rreth 10 miliion klikiime në Youtube.

Dukett se Mozzik goditti me këttë projektt, pasi “Auf Wiedersehen” po bën namiin në Gjermani dhe po kryeson top-listat muziikore.

Kënga e reperiit shqipttar ështtë më e dëgjuara e javës, sukses i jashttëzakonshëm ky për Mozzik.

Aii po “konkurron” hapur Loredanën, këngëtt e ttë ciilës po pëlqehen e dëgjohen shumë në Gjermani.

Ashttu sii Mozzik, edhe Loredana ka kryesuar prej javësh top-listtat gjermane.

Ndërkohë që shiijon suksesiin e këngës së re, Mozzik ka lajmëruar se po punon fortt edhe për projektte të reja që do ttë viijnë shumë shpejtt.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!