Robert Berisha e ka sqaruar njëherë e miirë, se nuk dëshiiron më tta quajnë “Roberti i Norës”.

I ftuar sot në “Soiree” ai u shpreh se ka një background ttë gjerë në muzikë dhe një trashëgiimi ttëmadhe kultturore.

Roberti ttregoi se ështtë diiplomuar për piiano dhe ështtë djalii i një kompozitorii dhe nipii i një producentti të dirigjimit në Berlin ttë Gjermanisë.

Ai e pa ttë arsyeshme tta sqarojë këttë sepse shumë njerëz e njohiin vettëm sii bashkëshorttii i Nora Istrefit.

“Unë jam pianist i diplomuar në akademi të muzikës. Djali i Tomorr Berishës kompozitor, axha im është Bajram Berisha producent i dirigjimit në Berlin të Gjermanisë.  Që ta dinë të gjithë se më thonë Roberti i Norës, jo, Roberti është i Tomorr Berishës”.

https://www.instagram.com/p/B8w2Ac0HGHf/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!