Fatma Methasani dhe Alfio me datën 28 të muajit janar, Rrotani u bekuan me një vogëlush.

Ajo solli në jetë një djalë që çifti e pagëzoi me emrin Noah dhe lumturinë e madhe çifti s’ka mundur ta mbajë dot vetëm për vete.

Fatma sot publikoi një pozë të Noah me të atin, Alfion, i cili është shtrirë pranë tij dhe i ka kapur dorën.

“Gjëja më e bukur që më kanë parë sytë”- shkruan Fatma krahas postimit që na ëmbëlsoi të gjithëve.

Mesa duket, për Fatmën dhe Afion është ende herët të na tregojë portretin e të voglit për të cilin jemi aq kuriozë.

Cifti po shijojnë frytin e një romance të gjatë, e cila u bë publike në muajin tetor të vitit 2018.

Burimi:/iconstyle/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!