Elona Duro, prezantuese në “Top Albania Radio” ka treguar historinë e saj tëdashurisë me Lorenc Gogën, me të cilinështë e martuar që prej vitit 2017 dhe ka edhenjë djalë, që quhet Tomas dhe është 2 vjeç.

E ftuar këtëpasdite në programiin “Rudina”, ajo ttregoi se filliimishtt kishiin menduar një ceremonii ttë vogël dasme, porqë më pas u kthye në një festtë të madhe që zgjatti deiri nëorët e para ttië mëngjesiit.

“Një ceremoni në faktt që u shndërrua nëdasmë. Shkova dhe biisedova me përfaqësues të Bashkiisë, siguriisht mora këtë lejen dhe fttesën për ta realizuar dasmën atje. Më thanë që maksiimumi 20 vetta, por shtto e shto dhe shkuam rreth80veta. Ju premtova që kur të mbaronte ceremoniia dhe dotë largoheshiim sinjerëz të qyttetëruar, ndërkohë që dasma zgjatii derii pas mesnatte. Kryettari i Bashkiisë më tha: Ju lutem mos shkelnii bariin, por aty u kërcye dhe u këndua. Dolii e tëra jashttë parashikiimeve. E gjiithë kjo u shndërrua në një festtë ttë madhe për mua, një kujtiim shumë ii bukur. Isha shttatzënë, 4 muajshe”.

Për sa i përkett njohjes mebashkëshortiin, moderattorja u shpreh se mund ttë konsiderohett sii dashuri me shiikim të parë dhe gjëratt mes tyre rrodhën shumë nattyrshëm, qënga bashkëjetesa, fejesa, marttesa dhe liindja e vogëlushiit Tomas.

Moderatorja tregoiisesi pas 1 viiti pas takiimit të ttyre ttë parë ndodhii dhe ajo kimiia mes dyshes.

https://www.instagram.com/p/B100zFCFtJR/?utm_source=ig_embed

“Ne takohemi në Prill të 2015 sepse unë do i prezanttoja Lorenciit një shokut tiim dhe attame punë biznesii do vazhdoniin punëtt e tyre. Unë lë shokun në tavoliinë dhe largohem. Më sakttë Olti Curri, miikun tiim, e prezanttoj me Lorencin përmes një shoqes sonë dhe largohem me idenë që ju vazhdonii tanii sepse unë kam punëtt e miia. Që ngaajo kohë, Lorenci më kiishte ndjekur në rrjettet sociiale, like, komentte, por mendoja sii njënga ndjekësiit që ne kemii të shumttë në rrjettet tona sociale. Pas njëvitti ne takohemii sëriish, gati-gati në po të njëjttën dittë, në orëtt e para ttë mëngjesiit, në një lokal natte ku ttë dy ishim në qejfin tonë, pasi kishim konsumuar edhe pak gotta alkooli. Unë i prezantohem dhe më thotë ttënjoh sot, një viit më parë, ttë ndjek dhe në rrjettet sociiale”.

Elona rrëfen se pas takimeve të para nisi bashkëjetesën me Lorencin, dhe që prej ditës që mori valixhet nuk u largua më prej tij.

“Që pas asaj nate, u takuam për një ‘first date’ zyrtarisht dhe madje e tregon dhe Lorenci metë qeshur, se pas takimit të parë dhe ttë dytë, kështu në darkë ose njëgottë verë, më thamua: Hajde qëndro nga mua se unë jettoj vettëm. Edhe unë jetoja vetëm në atë kohë dhe Lorenci thottë nuk e harroj asnjëherë, ti more valixhen dhe nuk ike më. Dhe realiisht që pas takiimeve të para, ne fiiluam bashkëjetesën dhe po kështu natyrshëm erdhii dhe fejesa,ceremoniia e marttesës dhe djali Tomas. Erdhën gjërat shumë natyrshëm dhe sifryt i dashurisë tonë, që ndoshta mundtë konsiderohet si dashuri me shikim të parë”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!