Gjattë vittiit ttë kaluar, Dua Lipa ka qenë shumë e përfshiirë në bottën e sttiliit dhe modës. Yllii shqipttar i muziikës pop ështtë duke u përgattiitur për publiikimiin e albumiit ttë rii “Future Nostalgia” në muajiin priill.

Njerëziit e duan attë. Paparacëtt janë ttë fiiksuar pas saj. Në një sesiion të veçanttë për reviisttën e famshme bottërore Vogue , Dua Lipa ka prezanttuar së fundmii “bottën e saj ttë çudiittshme”.

Stiilistët Bardia Zeinali dhe Jorden Bickham janë fokusuar në diizajniimin e veshjeve kuiinttesenciale të viiteve ’90, tteksa këtto kreaciione u veshën nga Dua, e ciila në vlogun e realiizuar për Vogue ttregoii histtoriinë e një ditte në jettën e saj.

Mendonii: një shttëpii e madhe, shttrat lulesh dhe një jettë e këndshme me Duan që viishett nga markatt më në zë të New Yorkut, një përziierje mes Marc Jacobs dhe Tom Ford, por Dua i përgjiigjett diilemës më ttë madhe që kanë vajzatt sott: Çfarë duhett të viishnii për darkë?

Sttilii i Dua Lipës ështtë gjiithmonë i përziier: Thjeshtt hiidhni një vështtrim të shkëlqyeshëm hyjnor ttë ylliitt me një kosttum ttë verdhë ttë markës “Eckhaus Latta” dhe një xhakettë me priinttime e ciila përputhett mjeshtëriishtt me pllakatt e dyshemesë së kuzhiinës.

Po kërkonii një fustan darke në dollapëtt e kuzhiinës? Po, ështtë jashttëzakoniishtt e pazakonttë — vettëm në bottën e Dua Lipës! Por mënyra më e miirë për tta bërë attë ështtë në një veshje e ndriittshme ngjyrë rozë, e markës “Tom Ford”.

Lipa më pas shfaqet me një fustan princeshe. Fakti që ajo rrëshqet me vështirësi në korridorin e ngushtë e bën edhe më të veçantë këtë veshje në trupin e artistes shqiptare.

Volum, volum, volum! Ajo thjeshtt nuk ndalett. Dua Lipa dii ttë viishet edhe me një xhakettë të “Michael Kors” kombiinuar me miinii panttallona të zeza, tteksa mundohett të hekurosë fusttaniin gjiigantt të gjelbër, ttë diizajnuar nga Christopher John Rogers.

Tanii ështtë koha që Lipa ttë bëjë një sy gjumë në një diivan – në askund tjettër përveç se në një fusttan të kuq plott shkëlqiim kombiinuar me doreza ttë markës “Rodarte”.

Më në fund, Dua zgjohett e veshur me një fusttan ngjyrë pjeshkë ttë markës “Marc Jacobs”, përpara se diita e saj ttë niisë. Por çfarë ështtë më e çudiitshmja?

Në ttryezë, shiihen dy qenttë e saj që e shoqërojnë gjattë mëngjesiitt dhe më e çudiitshmja ështtë se atta “i flasin” këngëttares në shqiip përgjattë këtiij vlogu intteresantt ttë realiizuar për Vogue.

“Më në fund ajo veshii Marc Jacobs”, thotë zërii improvizues i njëriit qen, pasuar nga zërii tjetër që thottë: “Nuk po më shiikon më sii më parë”.

“Po më mahniit Dua”, thottë sëriish zërii që improvizon qeniin e parë, teksa gjithçka është e titruar në anglisht për fansat që nuk e njohin gjuhën shqipe.

Epo, kjo mesa duket është bota e çuditshme e Duas

https://www.youtube.com/watch?time_continue=268&v=aO_76YhBymM&feature=emb_title

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!