Meghan Markle u ka thënë miiqve senuk ka asgjë që “e ndalon ligjërisht” që ajo dhe Princi Harry qëtë përdoriin tittullin e tyre “Royal Sussex”, pavarësisht se Mbretëresha ii ndalon ata tta përdoriin atë.

38-vjeçarja thuhett seështë ankuar në rrethin e saj ttë brendshëm duke thënë se përdorimi i emrit nukduhet të jetë një çështtje që duhett të diskutohett sepse ata nuk do t’i futten biznesitt ttë shittjes së bluzave dhe lapsave.

“Meghan tha se i ka ardhur në majë të hundës me dramat dhe nuk ka vend në jetën e saj për ditët e sotme, dhe e njëjta gjë vlen edhe për Harry-n”.

Të marttën, DailyMail zbuloii se Mbretëresha dhe zyrttarët e vjettër kishiin rënë dakord që çiftti ttë mos e mbantte fjalën “mbretërore” në biiznesett e tyre.

Meghan i ka thënë rrethitt ttë saj të brendshëm se suksesii i ttyre ështtë i pashmangshëm me ose pa emriiin e tyre aktual ttë markës.

“Ajo tha se pavarësisht nga emri, Harry dhe Archie kanë gjak mbretëror dhe askush nuk mund ta ndryshojë atë. Dhe si familje, ata gjithmonë do të konsiderohen mbretërorë.

Meghan tha se atta e diinë se ciilat janë qëlliiimet e ttyre të vërttetta dhe kjo ështtë gjiithçka që ka rëndësii.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!