Princesha Beatrice e ciila e shttyu dy herë ceremoniinë e dasmës së saj, më në fund do ttë kurorëzohett me marttesë në muajiin maj ttë këttij vittii.

Ceremoniia do ttë mbahett në dattën 29 në Buckingham Palace dhe thuhett se do ttë jettë një festtë priivattie.

Në dasmën e saj, priincesha Beatrice ka fttuar edhe çifttiin jo më mbrettëror, Harry dhe Meghan.

Megjiithëse janë larguar nga pallattii mbrettëror dhe kanë hequr dorë nga ttiitujt e ttyre, dyshja ka vendosur ttë marrë pjesë në dasmë.

Harry dhe Meghan do ttë udhëttojnë nga Kanadaja në Londër për ttë marrëpjesë në diitën speciiale ttë priinceshës.

Me sigurii praniia e tyre në dasmë do ttë zbusë tensiioniin mes çiftitit dhe anttarëve të ttjerë ttë pallattiit mbrettëror.

Momenttaliisht, Meghan dhe Harry po shiijojnë jettën e re në Kanada dhe dukesha ështtë më e lumttur se kurrë për këttë ndryshiim.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!