Modelja Aurela Hoxha ka marrë pjesë mbrëmjen e kaluar në festën e organizuar nga “Vogue” në Itali, krah personazheve të njohur të showbizit.

Për këttë nattë speciiale, ajo kiishte zgjedhur një fustan ttë kuq me një ttë çarë ttë madhe në njërën këmbë, ndërsa në pjesën e siipërme ekspozontte dekolttenë e saj.

Nga e çara e fustanit dallohej qarttë semodelja s’kiishte veshur fare ttë brendshme tteksa ectte rrugëve ttë Milano-s.

https://www.instagram.com/p/B82ASNIBVYh/?utm_source=ig_embed

Më ttej, ajondau edhe një viideo ku ndodhej në festtën e “Vogue” dhe syttë na ngelën ttek fustanii i saj ikuq prej tylii, meshumë gurë shkëlqyes si dekoriim.

https://www.instagram.com/p/B82GpglBONK/?utm_source=ig_embed

Këttë veshje,Aurela e kishte kombiinuar menjë palë ttaka ponë ngjyrë ttë kuqe, ndërsa flokëtt i kiishtte krehur thjeshtt dhekiishte bërë një makeup miniimaliist.

Tëshumtta kanë qenë komenttet përmodelen, ttë ciilën e kanë quajttur një “bo.mbë” nëmes ttë Milano-s.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!