Defne lëndon veten dhe ia lë fajin Meralit. Kader kërkon ndihmën e Ejlylit për të gjetur nënën e saj. Meral merr dënim të qëndrojë larg nga shkolla për një javë.

Kemal bëhet me makinë të re dhe Mesude dyshon se ai e ka vjedhur. Nëna e Kaderit shkon në jetimore dhe takohet me Nerimanin. Florinjtë që kishin groposur vajzat i ka vjedhur Nerimani. Kader sheh nënën e saj në jetimore por nuk e di se kush është ajo. Çifti i pasur birësojnë Songylin.

Songyl ndahet mes lotësh nga Kaderi dhe shoqet e tjera. Neriman i vendos në dhoma të ndryshme Ejlylin, Kaderin, Xhemren dhe Meralin. Songyl nis jetën e re në shtëpinë e prindërve birësues. Toprak gatuan për Feriden dhe të dy kalojnë një mbrëmje romantike. Songyl telefonon shoqet dhe u tregon për jetën e saj të re./revistawho.com

By Juda-al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!