Lorik Cana ka qenë padyshim futbollisti shembullor dhe shumë i dashur për publikun por ama jashtë fushës së blertë, ish-kapiteni është edhe një familjar i devotshëm.

Ai sapo i ka dhënë një mësim të gjithë burrave shqiptarë me anë të fotos më të fundit që ka publikuar në Instagramin e tij. Teksa mban në ‘kangur’ vajzën e vogël 1 muajshe, Loriku kujdeset edhe për pazaret e shtëpisë duke mbajtur në duar edhe qeset plot me produkte ushqimore.

Siç duket, Lorik-u poshijojnë muajt e parë me Enkeleidën e vogël dhe jo vetëm kaq por është në krah dhe një ndihmë e madhe edhe për bashkëshorten e tij, arkitekten italiane Monica.

Çfifti ka gjithashtu edhe një djalë më të rritur të quajtur Boiken, tashmë 4 vjeç e gjysmë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!