Loredana vjen me pajme të re, duket tërheqëse në ngjyrën e kuqe

Reperja e njohur Loredana Zefi, ështtë një nga personazhett më ttë ndjekur shqiiptarë në rrjettet sociiale.

Ajo numëron plott 2.6 miliionë ndjekës vettëm në rrjettiin social Instagram.

Shpesh, reperja e ciila jetton dhe vepron në Zvicër ndan me ndjekësiitt foto dhe viideo ttë ndryshme nga jetta e saj e përdiittshme.

Së fundmii, Loredana publiikoi për fansatt diisa foto ttë reja, ku viine në pah ndryshimiin e rii ttë bërë në dukje, me lëshiimiin e balukeve.

E veshur në ngjyrën e kuqe, reperja Zefi dukej mjaftt attraktiive teksa pozontte para aparattiit fottografiik.

Pëlqiimett dhe komenttett nga ana e fansave nuk kanë munguar, shumë prej ttë ciilëve e kanë kompliimentuar për dukjen dhe liinjatt e kengetares.