E dini atë ndjesi kur sytjenat dhe brekët tuaja përputhen? Lëkura juaj është e pastër, të ardhurat në kartën e kreditit po rriten dhe keni tërë jetën tuaj në rrjedha. Tani, mund të ndjeheni në të njëjtën mënyrë për pamjen tuaj me trendin e ri.

Grimi dhe thonjtë e kombinuar kanë marrë tërë vëmendjen në Instagram, ku të gjithë ata që merren me këtë lloj pune, po na japin ide se si ta bëjmë këtë trend sa më të bukur.

Më poshtë gjeni disa shembuj, transmeton Telegrafi:

Foto: Simihaze/Instagram

Foto: Brittanyxavier/Instagram

Foto: Brittanyxavier/Instagram

Foto: Hypebaebeauty/Instagram

Foto: Laurenmichellepires/Instagram

Foto: Kristennoelcrawley /Instagram

Burimi : Telegrafi

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!