Virusi vdékjéprurës me zanafillë në Wuhan të Kinës ka marrë deri tani mbi 2700 jétë njerëzish, ndërsa 80.000 të tjerë rezultojnë të inféktuar.

Epidémia ka vënë në alàrm botën, mirëpo një fije shpresë vjen nga Vietnami.

Në këtë shtet janë shéruar të gjithë pérsonat e prékur nga koronavirùsi.

Image result for coronavirus vietnam

Sipas “New York Times”, lajmin e ka konfirmuar Ministria e Shëndetësisë së Vietnamit.

Pacìenti i fundit i ìnféktuar ishte një 50-vjeçar dhe ai ka arritur të dalë nga spìtali, ndërsa në mesin e të shëruarve ishte edhe një foshnje 3 muajshe.

Ende nuk ka të dhëna të tjera për shérimin e këtyre personave./Iconstyle

Image result for coronavirus vietnam

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!