Yllka po bëhet nënë për herë të parë dhe s’ka mundur dot ta mbajë më gjatë vetëm për vete gëzimin.

Në llogariinë e saj në Instagram, këngëtarja morii të gjithë vëmendjen me një pozë me barkun e rrumbullakosur, mbii të cilin parttneri kiishte mbështetur kokën e tij.

“Dashni”- shkruante Yllka krahas fotos që morii qiindra komentte urimi.

https://www.instagram.com/p/B8jrQLvnStP/?utm_source=ig_embed

Megjithatë, këngëtarja nuk e ka zbuluar ennde në cilin muajj të pritjes së ëmbël është tani dhe ç’gjini ka bebushii qëdo ttë sjellë së shpejttiii nëjetë.

 Lajmet për shtatzëninë ekëngëtares u përhapën që në muajiin tettor të vitit që lamë pas, megjithattë Yllka vendosi takonfirmonte vettëm sot pritttjene ëmbël.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!