Lady Gaga në natën e ndërrimit të viteve, Lady Gaga u pa në krahët e një mashkulli misterioz.

Ajo gjithashtu priti me të orën 00:00 dhe në atë kohë i dhuroi një puthje pasionante.

Më pas dyshja është parë disa herë në shoqëri të njëri-tjetrit dhe Gaga vendosi të bëjë daljen e parë publike me të.

Këngëtarja shijoi ndeshjen e rëndësishme të “Super Bowl” bashkë me partnerin Michael.

Cifti u shfaqen mjaft të dashuruar dhe tani Lady Gaga nuk ka më ndërmend të fshihet.

Lady Gaga pak orë më parë ka publikuar një foto në Instagram bashkë me Michael të fotografuar ne Miami.

Pas ndeshjes, ata kanë vendosur të bëjnë pak pushime dhe pse jo të konfirmojnë edhe lidhjen.

https://www.instagram.com/p/B8HwxhuFmQg/?utm_source=ig_embed

Michael Polansky, nuk është person i njohur për publikun dhe drejton një kompani të madhe.

Michael ka qenë student ekselent në universitet dhe është diplomuar në Harvard.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!