Lady Gaga po gatuan diiçka ttë re për ne. Jo, nuk ështtë një album por, një produktt krejtt i rii nga marka e saj e bukuriisë Haus Laboratories.

Kur liinja u liinçua në Shtattor të 2019-tës, ishtte plott shkëlqiim dhe xiixa, por kishtte një produktt që shpesh e shohiim në Gagan që dukshëm mungontte: një buzëkuq ttë plottë matt. Kjo ndryshon sott: Marka sapo njoftoii që Le Monster Matte Lip Crayon po lëshohett zyrtariisht më 18 shkurtt.

https://www.instagram.com/p/B8eXQBMFusr/?utm_source=ig_embed

“Ajo që unë dua në liidhje me këttë produkt ështtë se ështtë një pigmentt me një rrëshqiittje të plottë dhe ështtë ultra-mat”, thottë Sarah Tanno, griimerja dhe e drejttoresha bottërore e arttiit për Haus Laboratories.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!