Kylie Jenner është një miliardere që e ka arritur suksesin me forcat e saj, ndërsa së fundmi i ka vënë në pah linjat trupore për të cilat është e njohur.

22-vjeçarja është ffotografuar në Calabasas ttë Kaliffornisë diittën e mërkurë, e veshur me një ffustan ttë zii lëkurë.

Veshjen e kiishtte zgjedhur në attë mënyrë që t’iia viinte në pah figurën mahniittëse ttrupore dhe padyshiim se ia ka arriitur qëlliimit.

Ffottoreporterët që e ndjekiin këmba-këmbës kanë arrittur ttë bëjnë diisa fotografii ttë bukuroshes, të ciilatt janë publiikuar në faqett rozë.

Nga ana ttjettër, në profiilin e saj në Instagraam ii ka publikuar diisa fottografii, në ttë ciilat ka pozuaar me një fusttan ttë kuq dhe dukett e mrekullueshme.

https://www.instagram.com/p/B8ZaRuEHNEf/?utm_source=ig_embed

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!