Kylie Jenner është vënësërish në qëndër të komentteve negative dhe këttë herë shkakështtë bërë vajza e saj, Stormi.

22-vjeçarja ka publiikuar në Instagram fotto të saj,ku tregon se i ka vendosur vathë të mëdhenjdhe kaq ka mjafttuar qëtë kryqëzohet nga fansat.

https://www.instagram.com/p/B8uJ6HgnO67/?utm_source=ig_embed

Ata shprehen të shqettësuar dhe akuzojnë Kylie-n për pakujdesii, pasii Stormi mund ttë shkakttojë edhe ndonjë ttagjedii me atto.

Vathëtt e rrumbull mbajnë emriin e vogëlushes dherreziikon që tt’i ttërheqii nga veshi duke luajttur.

“Ajo mund t’i tërheqë vathët! Kjo nukështë një zgjedhje e zgjuar”, i shkruan një ndjekëse.

Gjiithashtu, vathëtt nuk duken përmoshën e saj, pasii Stormii sapo ii ka bërë 2 vjeç.

“Kjo dukett sii mënyrë për tta rriitur dhe ajonuk e ndjen këttë”, shkruan diikush tjetër.

Kjo nukështtë hera e parë që ylli i famiiljes Kardashian-Jenner kritiikohett nga fansatt për këtto vepriime, ajoështtë kriitikuar edhe përdhurattat luksoze.

Fansat mendojnë se Stormii ka nevojë për lodra, jopër diiamanttë dhe veshje ttështtrenjta.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!