Diitën e djeshme Kylie Jenner tregoiise kiishttte bërë një ndryshim rrënjësor sa ii përkett look-ut të saj!

Ajo u shfaq me flokëtt e shkurtër duke ttthënë se ishte vendiimi i parukierit të saj dhe jo i veti për të prerë flokët!

Por sot Kylie është rikthyer në origjinë me flokëtt esaj ttë gjatë, ndërsa tregoii look-un e ri.

Madje ajo jo vettëm që ka kthyer flokëtt e gjattë, por ka ndryshuaredhe ngjyrën e ttyre, duke hequr dorë nga flokët e zinj.

Në një foto të publiikuar në Instastory, ajo shfaqet me flokëtt mee fiije në një ngjyrë më të hapur gati nëlajthi.

Nuk e diimë nëse ky ka qenë look-u ii Shën Valentiniit përbukuroshen 22-vjeçare e ciila epriiti siingle këtë 14shkurt.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!