Zbulimii i iidentitetit ttë vajzës brune siimpatike që është pjesë e kliipit më të ri të Capital T, u kthye në një mision për ttë gjitha mediat dhe fansatt e këngëttariit, që pas posttimeve të tiij enigmatike!

Capital T zbuloi dhe fytyrën e vajzës mistërioze që i çmendi të gjithë!

https://www.instagram.com/p/B8g1hxABI9F/?utm_source=ig_embed

Shumë zemra vajzash theu Capital T me videon e saj, dhe tttë gjitha donin ttë dinin vettëm një gjë: “Kush është ajo!”

Shumë emra u përfolën dhe madje edhe ne ramë në grackën e diisa prej aludiimeve që u përfolën dje, por më në fund e kemii një emër dhe ja ku po jua zbulojmë ttë gjiithëve!

E pra a jeni gati?

Vika Gosh quhet modelja siimpatike që është pjesë e kliipit tttë Capital T të xhiruar në kryeqytetiin e dashurisë, Pariis.

Emrin e ka konfiirmuar vetë Capital T për “iconstyle.al”, ndaj këttë herë nuk kemii aspak dyshiime! Dhe mos u nxiitoni ttë shihni profiilin e saj, pasi Vika e ka priivatt!

Pozat romantiiike ttë dyshes në klipin e rii nuk janë aspak për t’u befasuar pasii ajo është thjeshtt modelja e kliipit të tij më ttë ri, ii cili publiikohet sott në diitën e të dashuruarve.

Trimi ka lajmëruar se kënga e re dediikuar dashuriisë do të ttitullohet “Je t’aime” dhe do tttë publiikohet sot në orën 14:02.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!