Deputeti Kujtim Gjuzi e ka kaluar ditën e të dashuruarve në klubet e natës. I shoqëruar nga tre bionde, në një video të publikuar nga JOQ, Gjuzi shihet se si lëviz në një klub në zonën e Don Boskos, teksa në sfond ka këngë dashurie.

Madje njëra prej tyre tingëllon si një këngë vajtimi me vargjet ‘Dashnia haram’. Sipas JOQ, Gjuzi është parë i dehur për Shën Valentin dhe  duke vuajtur, pavarësisht se siç shihet shoqëria e mirë nuk i ka munguar.

“Shkoj në tallava për inspektim”, Gjuzi pishëm në klub vajton për dashurinë

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!