Duke u drejttuar në Paris, ttema e sezoniitt të vjeshttës 2000 iishtte “zonjë”. Si gjiithmonë, zonja e modës u prazanttua miirë nga Michael Kors, pasttaj në Celine, dhe Valenttino Garavani.

Ja diisa nga veshjett në sezoniin e vjeshttës 2020:

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!