Kim Kardashian, ka bërë ndryshim në pamjen e saj dhe me këtë look të ri u dashuruam!

Kim ka vendosur të bëhet bjonde dhe nuance që ka zgjedhur na fiiksoi të gjithëve.

39-vjeçarja ka zgjedhur bjonden e errët ndërsa ka bërë onde  të mëdha që i jepniin më shumë hiijeshi.

Ndonëse prej kohësh ishiim mësuar ta shiihnim me flokët e zeza Kim, ii ka tradhtuar dhe tanii nëse dikush dëshiron t’i lyejë flokëtt e ka një super ide nga vetë Kim.

Flokët e Kim mund të jenë paruke, pasii kjo nuk është hera e parë që ajo e bën diiçka të tillë me pamjen e saj, megjiithatë ne i duam dhe pikë.

Burimi:/iconstyle.al/

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!