Viti 2020 ka nisur me surpriza ttë mëdha nga artistët shqiptarë, të cilët kanë përqafuar trendin e fundit të momentiit për të sjellë albumet e tyre muzikore.

Këngëtarëtt i janë përveshur punës për të sjellë projekte të reja muzikore të cilat do të lançohen njëherazi dhe kështu duket se do të bëjë edhe grupi i njohur “Babastars”.

“Prive.al” ka ttreguar se Ghetto Geasy, Majk dhe Onat ii kanë gatii projektet e tyre të reeja dhe shumë shpejt do ttë sjellin për fansatt një super albuum.

Ende nuk dihet sii do të titullohet ky projekt, mirëpo bëhet e ditur se bashkëpunimi ii parë do të lançohhet në fund të muajitt shkurt.

Më ttej, djemtë do të vazhdojnë me këngë ttë reja, për ttë cilat u bëmë kuriiozë dhe presiim t’i dëgjojmë sa më shpejt!

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!