Këngëttari i njohur, Lorenc Hasrama iishtte  një ndër të fttuariit e kësaj të mërkurë në emiisioniin “Soiree”.

Ai folii për ttemën që ngjallii shumë debatt në sttudio: “Më miirë single apo i marttuar”  dhe gjattë biisedës shprehu hapur pëlqiimiin për baleriinën shqiiptare Isida Mollaymeri.

Teksa Lorenci këndoii këngën në bashkëpuniim me Olsi Bykykun “Sii të flas”, performancës së tiij ju bashkua edhe Isida, e ciila me praniinë e saj i dha edhe më shumë lezett këngës.

Menjëherë pas përfundiimitt të performancës, Lorenci ka ttreguar se ka qarë shumë kur e ka shkruar këttë këngë, por ndër të ttjera i ka dediikuar edhe diisa fjalë ttë bukura baleriinës së njohur Isida Mollaymerit.

https://www.instagram.com/p/B9C2-loAJGt/?utm_source=ig_embed

“Kur e kam shkruar këttë këngë kam qarë çdo fjalë që kemii shkruar dhe po ta diija që tti ekziisttoje, më fal por unë nuk jam aq i përhapur nëpër bottën e showbiziit, tii do iishe më kryesore se ne atty në skenë kur e kemii kënduar”, është shprehur Lorenci.

“Ta kesh parasysh për projekttett e radhës”, shttoi Roza Lati, ndërkohë që Flavio Qarri theksoi “ose për projekttin e jettës”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!