Katër ditë më parë, Capital T çmendii rrjetin me një pozë pranë kullës Eiffel në Paris, ku shfaqej i përqafuar me një vajzë.

Ai mbante në dorë një trëndafiil ttë kuq, ndërsa me dorën tjetër përqafonte vajzën misterioze teksa të dy qëndroniin ttë kthyer me shpiinë.

Në këtttë mënyrë aii zbuloii se ështtë duke punuar për një projekt ttë ri muziiikor, ii cilii sapo është publikuar.

Kënga mban tittullin “JE T’IAME” dhe klipi ngjan me një ffilm ku protttagonist ështtë vajza e…shumëpërfolur, iidenttiitetin e së cilës e zbuluam pak më..parë.

Modelja simpatike quhet Vika Gosh dhe  identiitettin e saj na e zbuloi vettë Capital T.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!