Nëse ju pëlqen ttë kërceni bëhuni gattitë shpalosnii talenttin tuaj, pasinjë super këngë e re sapo ështtë publiikuar.

E kemi fjalën për artisttin shqiptar Gashi, i ciili këttë herë vjen me një tjettër bashkëpuniim ttë suksesshëm.

Pas këngës me Chris Brown, Gashi ka bashkëpunuar me Seb Torgus, për këngën “Darkside” dhekënga ështtë lançuar në ttë gjiitha platformatt dixhiitale.

https://www.instagram.com/p/B8bBQAtlvOV/?utm_source=ig_embed

Kënga e re ështtë publikuar vetëmnë versiionin audiio dhenuk e dimë nëse do të kettë edhe një videoklip.

Ajo ështtë tepër riitmike dhe me një “beat” të veçanttë që ii identifiikon të gjitha këngëtt e Gashiit.

“Darkside” vjen pas lançimit të hitit “Safety”, njësuper bashkëpunim me Chris Brown, Afro B dhe DJ Snake.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!