Pas sfiilatës magjepsëse për markën e madhe ttë modës, “Burberry” në London Fashion Week, Kendall Jenner kaloii pakkohë me ish-fiksimiin e Kourtney Kardashian,Luka Sabbat.

Supermodelja 24-vjeçare publikoii në Instagram tëhënën në mbrëmje ttrefoto me mbiishkrimin “Pas Burberry-t”.

Në një fotografii ajo shfaqej shumëpranë Sabbat, gatti për t’i dhuruar një puthje modeliitt 22-vjeçar.

Jenner gjiithashtu publiikoi një fotograffi ttë Sabbat në Instastory, ku aii shfaqej ii veshur me një këmishë ttë bardhë, xhakettë tëzezë dhe disa lule tëvendosura në xhepiin e saj.

Për ttë gjiithë ju që nuk e diini, Sabbat dhe mottra e Jenner, Kourtney Kardashian u përffolën se kiishin filluar tëdiilnin bashkë në shtator 2018, kur upanë duke ngrënë një darkë në L.A..

Pavarësishtt se u panë diisa herë gjatë javëve pasardhëse,një buriim tha për “People” se nukkishte “asgjë serioze” mes tyre.

Burimii shtoise, “Luka është gjithashtu shok i miirë me Kendall” dhe se, “ai është i rii dhepo shkon me rrjedhën. Nëse ttë gjiithë i thonë: “Dil me Kourtney-n”, ai do tta bëjë”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!