Katy Perry e ka humbur vetëdijen në xhirimet e spektaklit për talentë, American Idol. Derisa ishin duke e xhiruar episodin e ri të programit të popullarizuar, ajo kishte nuhatur aromë gazi.

Këngëtarja ii ka pyettur kolegëtt e sajnga juriia, Luke Bryan dhe Lionel Richie, nëse janë duke nuhattur aromë gazii.

“Aroma ështtë shumë intensive. Më dhemb koka dhe ndihem keq, shumë keq. Nuk jam mirë”, cittohet tëketë thënë Katy para se ttë humbte vettëdijen.

Në ndërkohë, Bryan kiishte thënë seaskush nuk po bën shaka dhe se vërttet kiishte aromë ttë ttiillë.

“Kemi problem me propanin. Kjo nuk është shaka, vërttet po rrjedh gazi”, u ka thënë Luke shiikuesve dukeqenë se emiisioni po transmetohej drejtpërdrejtt.

Më pas ka ardhur ndiihma eshpejttë por edhe zjarrfikësiitt,ndërsa i gjiithë ekipii i American Idol ështtë larguar nga ndërttesa.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!