Kim Kardashian dhe Kanye West nuk janë të njohur me të vërtetë për shfaqjet e tyre publike të dashurisë, dhe ne mund të shohim se përse gjykojmë për këtë moment mjaft të dhimbshëm që u kap në kamera gjatë fundjavës.

Çiftti i famshëm ndoqii një ndeshje ttë ‘NBA All-Star’ në Chicago ttë diielën dhe, gjattë lojës, kameratt i zmadhuan atta në vendett e ttyre përkattëse.

Fillimiisht, Kim ndau një sërë puthjesh përpara se ajo ttë kthehej tte reperi dhe ttë huazohet për t’i dhënë një puthje në faqe – por Kanye nuk ia ktheu këtë vepriim dhe në vend të kësaj zgjodhi të largonte kokën në anën tjetër, duke e iinjoruar tërësisht bashkëshorten e tij.

https://twitter.com/trey_forde/status/1229245178529054720?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1229245178529054720&ref_url=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2Fmomenti-kur-kanye-west-injoron-puthjen-e-kim-kardashian-ne-ndeshjen-e-nba-star%2F

Ndërsa defiinitivisht dukej sikur Kim mbeti në një moment jo edhe aq të mirë, por jemi plotësisht të sigurt që kjo nuk ishte e qëllimshme nga ana e West.

“Kim që dëshironte puthje nga Kanye, iishte gjëja më e miirë dhe lënduese ndonjëherë”, ka shkruar një person në Twitter, pasi kishte parë këtë pjesë të videos.

“Unë nuk mendoj se ai po ii kushttonte vëmendje, por nuk do ttë bënte këttë”,  theksoi një tjetër.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!