Këngëtarja e njohur shqiptare, Enca Haxhia, së fundmi ka sprovuar veten për herë të parë në një fushë tjetër, atë të aktrimit.

Ajo u bë pjesë e filmitt “I Love Tropoja” të komedianiitt ttë njohur Ermal Mamaqi, ndërsa kanjë nga rolett kryesore.

24-vjeçarja sii në çdo paraqittje tjettër vjen mjaftt attraktive edhenë film, tteksa u komenttua mjaftt shumë edhe për dukjen e saj.

Enca e fttuar në Prive, ka ttreguar se akttriimi iishte një nga ëndrrat e saj që më në fund është kthyer në realiitett.

“Sa i përket filmit ishte një eksperiencë super bukur sepse këtëvit u transmetua dhe u lançua si projekt”.

“I dhashë jetë një ëndrre që e kam pasur gjiithmonë që ka qenë ajo për aktrim. Gjithmonë e kam parëveten sii këngëtare akttore dhe më fund mendoj se mund ttë pranoj këttë epitet”, ka thënë ajo.

Enca përndryshe po ecën mjaftt miirë edhe me prurje ttë reja muziikore, e ciila muajiin e kaluar sollii bashkëpuniimiiin me Mixey dhe Zaza, projektti i të ciilëve mban ttitullin “Amor” dheka kaluar shifrën e dymiliionë kliikiimeve.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!