Me një kërkiim ttë shpejtë në Google, mund ttë na daliin fare thjeshttë dhjettëra fotto të Justin Bieber ku shfaqett duke qarë.

Fansatt e këngëtariitt kanë qenë ttë merakosur prej kohësh për gjendjen e Justin, i cili ka zbuluar gjithçka së fundmi në dokumentarin e tij në Youtube.

Pasi ttregoi lufttën me disa sëmundje dhe varësiinë ndaj lëndëve narkottiike, këngëttari zbuloii se gjendja e tiij emociionale ka qenë mjaftt e dobëtt.

Për këttë arsye, attë e kemii parë shpesh duke shpërthyer në lott në publiik.

“Kur dilja në media dhe shikoja gjëra në internet, njerëzit thonin “Justin është i zemëruar, pse është i zemëruar?” , është sikur ata s’më japin leje të jem i zemëruar. Unë nuk kam leje të jem njeri dhe të nxjerr lot.

Ka kaq shumë njerëz që në bisedat e përditshme me me të dashurën, gruan apo mamanë e tyre që thyhen emocionalisht, e ke parasysh? Por nuk kanë kamera që t’ia regjistrojnë këtë moment.

Ndaj ata pyesin “Eshtë mirë ai? Po kalon një krizë mendore?”

Jam thjesht emocional dhe është thjesht ok.”

Duke iiu referuar një rastti në vittiin 2018, kur u fottografua duke qarë tteksa qëndrontte me bashkëshortten në makinë, Justtin tregoi:

“Më kujtohet që kam qenë shumë keq emocionalisht dhe teksa flisja me të, nuk dija si t’i shprehja disa gjëra dhe ndihesha i frustruar. E di, kanë ndodhur shumë gjëra në jetën time dhe mendoj se isha në një pikë të jetës që ndihesha thjesht i tronditur.

Nuk ka rëndësi se kush je, gjithkush do të ketë ditë kur ndihet jo i qetë, por është pjesë e jetës.”- ka treguar këngëtari.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!