Ka kaluar një viitqë nga skandalii i Jordyn Woods me iish-bashkëshortin e Khloe Kardashian, dhe qëprej asaj kohe, shumë gjëra kanë ndryshuar për ttë!

Në shkurt ttë vittit 2019, u raporttua se Woods, asokohe shoqja më e ngushttë e Kylie Jenner, ishtte liidhur me Tristan Thompson, babaii i fëmiijës së Khloe Kardashian.

Skandalii i tradhttiisë priishi raporttet mes Woods dhe famiiljes së famshme, duke ii dhënë fundmiqësiisë së saj me Jenner, 22 vjeç.

Khloe Kardashian, 35 vjeç dhe Thompson,28 vjeç, u ndanë njëherë e mirë pas ttradhtiisë, edhepse thuhej semes Woods dhe Thompson iishte shkëmbyer vettëm një puthje.

Saktësishtt një vitt më vonë, një miik i familjes së Woods thotë për “People” se modelja dhe aktorja 22-vjeçare, kabërë ttë pamundurën për ttë ecur përpara.

Siipas buriimit, Woods dhe Jenner nuk janë më në konttakt.

“Pozicioni i Jordyn tani është i tillë që ajo do t’i lejojë gjërat të jenë ashtu siç janë”, citon burimi. “Ajo ka thënë se e tha atë që duhej të thoshte”.

Woods ështtë e përqendruar ttashmë në karriierën e saj.

Thompson asnjëherë nuk ka folur publiikisht për skandaliin, por më 1 mars, Woods tregoianën e saj ttë ngjarjesnë një iintervistë në emisionin e Jada Pinkett Smith, Red Table Talk.

Ajo pretendoi se Thompson e puthii attë në një festtë pasdiite në shtëpinë e tij më 17 shkurt pas një natte tëgjattë duke piirë.

Jordyn mohoii me ngulm sekiishte bërë se.ks me ttë!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!