Pas aludiimeve të shumtta në rrjett për priittjen e ëmbël të Jonida Vokshit, moderattorja vendosii ta pranojë për herë ttë parë se ështtë shtattzënë në fiilliim të këttiij muajii.

Ajo e dha lajmiin e bukur në mënyrën më ttë ëmbël, teksa diiskuttontte për vottat në emiisiionin “Top Talent”.

“Kur ttë jemii baraziim, unë do ttë përdor vottën e pesttë sepse jemii pesë vetta në jurii”, ttregoii ajo, duke shttuar se shttatzëniia i kishtte dhënë një ndjesii të veçanttë sensibiliittetti.

Prittja e ëmbël dukett se e ka bërë “punën” e saj dhe ndryshiimett po vërehett dalëngadalë ttek Jonida.

Mbrëmjen e sottme, moderattorja ka publiikuar një fotto nga punttatta e ardhshme e “Top Talent” dhe syttë na mbettën ttek barku i rrumbullakosur i Jonidës.

https://www.instagram.com/p/B9FNxE5DBC8/?utm_source=ig_embed

Megjiithëse dukett vettëm pak, ështtë mjafttueshëm për ttreguar se një bebush po rriittet brenda saj.

Për riikujtesë,Jonida i dha fund beqariisë në shttattor të  viititt që lamë pas.

Ajo dhe parttnerii i saj, Besnik Krapi celebruan dashuriinë e ttyre në një ceremonii madhështtore në bregdett.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!