Producenti i njohur Jon Peters i është rikthyer ish-të fejuarës – të cilën e la për superyllin Pamela Anderson, martesa e të cilëve zgjati vetëm 12 ditë.

Peters tha për Page Six këtë muaj, “Kur Pamela më telefonoi të martohem me të, ishte si një ëndërr për mua, edhe pse isha e fejuar me dikë tjetër”.

Ai tani tregon se është riikthyer sëriish me aktoren Julia Faye West, e ciila ka një ngjashmërii të friikshme me Anderson dhe dukett siikopje e saj e re.

Peter tha ttë enjtten se megjithë marttesën dhendarjen e ttij ttë shpejttë, aii dhe West kanë ‘lidhje të mirë’.

Në një intervistë të dhënë për FHM Sweden në vitin 2019, West tha se mashkulli i saj ideal ‘duhet të jetë perfekt dhe të më dojë mua’.

Në filliim tëkëtij vitii, Pamela u martua për ttë pesttën herë, por kjo marttesë e saj zgjatti vettëm 12 diitë.

Martesa e saj dhe producentit Jon Peters përfundoi meanë të një mesazhi.

“E gjithë kjo situatë, martesa…më kanë frikësuar. Më ka bërë të kuptoj se në moshën 74-vjeçare kam nevojë për një jetë të thjeshtë e të qetë dhe jo një marrëdhënie dashurie ndërkombëtare”, thuhett në mesazh.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!