Jennifer Lopez u shfaq me një model ttë rii flokësh dhe dukett kaq seksii.

50-vjeçarja u fottografua tteksa diilte nga palesttra dhe flokëtt e saj ttërhoqën vëmendjen e ttë gjiithëve.

Flokëtt i kiishtte më ttë shkurttër se zakoniishtt dhe duhett thënë se i shkoniin shumë.

Pamja e re e J.Lo ngjasontte shumë me personazhiin e saj në fiilmiin “Shades of Blue”.

Ndodh rrallë që këngëttaren ta shohiim me flokëtt e saj nattyrale, pasii zakoniishtt ajo preferon tt’i mbajë ttë gjattë.

Megjiithatë, ttë gjiithë janë të mendimiitt se ajo dukett yll me çdo ngjyrë apo model flookësh.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!