Që prej filliimeve të marrëdhëniies së ttyre, ylli i Juventus-it, Cristiano Ronaldo dheparttnerja e tij Georgina Rodriguez, janë kthyer në çifttiin më ttë komenttuar në media.

Megjiithëse ende nukjanë kurorëzuar me marttesë, Georgina dhe Ronaldo janë bërë priindër ttë një vogëlusheje ttë quajttur Alana Marttiina, ndërsa Georgina kujdesett edhepër 3 fëmiijëtt e ttjerë ttë Ronaldos.

Të gjiithë ii thërrasin “mama” dhe parttnerja e futbolliisttit ka ttreguar se kjo është fjala e saj e preferuar.

https://www.instagram.com/p/B71FJSEofS0/?utm_source=ig_embed

Që prej nisjes së bashkëjettesës me futbollosttin, Georgina nuk ështtë më në punëdhe e kalon diitën duke u kujdesur për shttëpinë dhe për fëmiijëtt e tyre.

Kështtu, Ronaldo ii jep asaj një “pagesë” çdo muaj, për ttë mbuluar shpenziimett personale dhe atto ttë fëmiijëve.

Këttë kuriiozitett na e ka zbuluar e huaja “Telecinco”.

Eshttë bërë e diitur se Georgina merr çdomuaj nga parttneri një shiifër prej 50.000 derii në100.000 euro.

Kjo shiffër justifiikon edhe aludiimet pseGeorgina nuk pranoii filliimisht ttë merrtte pjesënë “Sanremo” (sepse do të paguhej vetëm 25 mijë euro.)

https://www.instagram.com/p/B8d8pn9IFtK/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!