Këngëtarja Jehona Sopi shënoi rikthimin në muzikë vitin e kaluar, kur mori pjesë në festivalin Kënga Magjike me këngën “Anej”, dhe arriti deri në finale.

Këtë herë, ajo ka sjellë projekttin e saj të dyttë pas rikthiimit nëmuzikës pas kaq viittesh, këngën dhe kliipin eri “Jena dashtë”.

Kënga është ezhanriit baladë dhe i dediikohet dashuriisë së humbur.

Muzika dhe orkesttrimi janë realiizuar nga kompozittori maqedonas, Darko Dimitrov, gjersa për tteksttin është kujdesur Aida Baraku.

Kënga është publikuar në kanaliin YouTube edhe me klip, në të cilin Jehona vjen mjaftt e kuruar deri në detaje.

Ana vizuale i ështtë besuar produksionitt tënjohur kosovar, Entermedia. 

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!