Deri më tani Shqipria nuk ka pasur asnjë rast të identifikuar nga virùsi vdékjéprurës, megjithatë banorët janë të alarmuar. Nëpër rrugët e kryeqytetit sot mund të shohësh njerëz me màska, të cilët duket se paraprakisht kanë marrë masa.

Ndërkohë ekspertet dhe OBSH keshillojne perdorimin e maskave vetem ne raste te caktuara, kur personi eshte i infektuar, ose kur kujdeseni per te infektuar, por shume qytetare po shfaqen me maska neper rruge, si shenje parandalimi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!