Dafina Zeqiri, dje publikoi projektin e ri muzikor të titulluar “Merri Krejt”.

Siç është parë, një ekiip thuajse me 20 njerëz punuan për këtë projektt të 30-vjeçares i cili erdhi shumë i veçantë.

Teksti, që është shkruar nga reperii Elinel, flet për një raportt në ttë cilin nuk mjaftoii dashuroii dhe gjiitthçka u kthye si “boomerang”.

Videoklipi liirshëm mund të thuhett se ngjasoii me një fiilm: Zeqiri u përpoq të vazhdontte projekttin e një robotii të lënë përgjysmë, duke dashur që të kriijojë një version robotiik të vettes. Dhe krejt në fund, gjattë një përleshjeje robotii e vr.et këngëtaren.

“Mesazhi i videos është shumë ii qartë: Njerëziit që i përkrah, që ua do të mirën, janë ata që në fund të japiin goditjen më të madhe”, ka shkruar një fans në YouTube.

“Nga një presion i vazhdueshëm ndryshojmë dhe transformohemi pak nga pak çdo ditë në robotë, derisa humbin veten dhe në fund ngelet shëmbëllimi ynë robotik”, e koncepton një tjetër ndjekës i artistes.

Klipi mbyllet me thënien e shkriimtarit dhe gazetarit amerikan,Chuck Palahniuk, “Qëllimi ynë nuk është të jetojmë përgjithmonë, qëllimi ynë është të kriijojmë diçka që do të jetojë përgjiithmonë”.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!