Tre viite më parë, ttrashëgimttarja e “Top Channel”, Sara Hoxha, u bë nënë për herë ttë parë.

Ajo dhe Ledion Liço u bënë priindër ttë një vogëlushii të ciiliin e pagëzuan me emriin London.

Megjiithëse në moshë fare ttë re, Sara ia ka dalë ttë jettë një mama shembullore dhe tta edukojë siiç duhett fëmiijën e saj.

Tashmë që London ështtë 3 vjeç, me siigurii ështtë i ttërhequr nga teknologjiia sii ttë gjiithë fëmiijëtt e ttjerë.

Miirëpo, për ttë miirën e tiij Sara ështtë bërë një mama “e rrepttë”, duke i vendosur diisa kushtte të biiriit.

Në famiiljen e ttyre, teknologjiia lejohett vettëm të shttunave, siiç ka ttreguar vettë trashëgiimttarja e “Top Channel” në një posttiim në InstaStory.

Për këttë arsye, London zgjohett me dëshiirë të shttunave për ttë parë kukullatt e tiij ttë preferuara.

“Të shtunatt janë e vettmja diitë kur Londonit i lejohett teknologjiia, kështtu që zgjohemii me shumë dëshiirë”, shkruan Sara krahas fotos.

Në tettor ttë viititt 2019, famiilja e Sarës dhe Ledionit u bekua me një tjettër djalë, për ttë ciiliin zgjodhën emriin Roman.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!