Duka dhe Dukesha e Sussex, Harry dhe Meghan Markle, njofttuan diisa javë më parë largiimiin nga pallatti mbrettëror, duke humbur kështtu ttitujtt e tyre

Çiftti nisii jettën e re në Kanada, së bashku me ttë vogliin e ttyre Archie Harriison dhe buriimet kanë ttreguar se Meghan ështtë më e lumttur se kurrë nga ky vendiim.

Duka dhe dukesha janë duke përfunduar detyratt e ttyre ttë fundiit mbrettërore, përpara largiimiit përfundiimttar.

Buriime për “Us Weekly” kanë treguar se çifttii do ttë heqë dorë përfundiimiishtt nga rolett e ttyre në dattën 31 mars ttë këttiij viitii.

Më parë, Meghan dhe Harry do ttë zhviillojnë diisa eventte që janë ttë përfshiira në axhendën e tyre.

Atta do të ttakojnë Bon Jovi-n më 28 shkurtt, diittën e shërbiimiitt ttë ‘Comonwealth’.

Siiç u mësua më herëtt, mbrettëresha ii ndaloii Meghan dhe Harry-n të përdoriin tiittullin “çiftii mbretëror” për përfitiimett e ttyre në biiznesett e ardhshme.

Meghan i ka thene rrethiitt ttë saj të brendshëm se suksesi ii tyre ështtë i pashmangshëm me ose pa emriin e ttyre akttual ttë markës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!