1.Bëni diiçka për të përkëdhelur veten (masazhe,relaksim nëvaskë me qiirinj aromatikë)

2.Kombinonii tre nga gjërat tuaja të preferuara dhe bëjini të gjitha brenda një natte (Sufllaqe, akullore dhefilm komedi?Pse jo!)

3.Vlerësonii ato që doni (mund të kalosh një mbrëmje me nënëntënde sepse Shën Valentini ka të bëjë me të qenit me dikë që e do).

4.Merrni çokollatë për të qenë e lumttur si të gjithë të tjerat.

5.Nxiirre vetten në një takim. (dil të hash një darkë të shohësh një film apo të blesh diçka ttë bukur për veten).

6.Bëhuni bashkë me shoqett beqare, dërgo sa më shumë ftesa dhe bëni një party gocash.

7.Rrethojenii veten me beqarett e tjera, kërceni dhe flirtoni me djemtë beqarë.

8.Jep për atë që ka nevojë, dhuro diiçka ose kaloje ditën e Shën Valentinit duke bërë një lloj shërbimii në komunitet.

9.Kujtoje dikë sesa e do, është diita ideale për t’u thënë ttë gjithëve në jetttën ttënde që ii do.

/yourtango.com

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!