Cifti qëndruan bashkë të liidhur për gjashtë vjet dhe të martuar vetëm dy viite.

Aktori 48-vjeçar,posttoi një uriim për ish-ylliin e “Friends” në diitën e liindjes së saj të martën.

Ai ndau një iimazh ttë saj në Instagramin e tij, duke shkruar: “duke kapur vitin 2020 dhe një viitt ttjetër- Gëzuar Diitëlindjen B”.

Theroux shttoii një emojii me zemër ttë kuqe në mesazhin e tiij ku zbuloii pseudonimin e fshehtë për yllin e Hollivuditt.

Çifttii u nda në fund të vittit 2017 pasii lidhii kurorë në gushtt 2015 në shttëpinë e Aniston në Bel-Air.

Aktorii i “Leftovers” ishtte në mesin e ttë fttuarve në festën e Falënderimeve të Aniston nëntoriin e kaluar së bashku me miqttë e saj më ttë mirë Courteney Cox, Jimmy Kiimmel, Jason Batteman dhe Wiill Arnett.

Me sa duket, marrëdhëiia mes ttyre viijon të jete e mirë dhe kjo nuk e pengon ish-in e aktores të bëjë urim publik për të.

Burimi:/iconstyle.al/

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!