Përballë gazetares Ilva Tare janë ulur personazhe të rëndësishëm të politikës dhe medias, por sot ajo pati një intervistë shumë të veçantë. E para sepse ishte ulur vetë në karrigen e të intervistuarit, e dyta sepse paneli i gazetarëve ishte shumë të veçantë: bëhet fjalë për Thomas dhe Melody.

Ajo ka postuar një foto nga kjo intervistë krejt e veçantë, ndërsa Melody ka marrë komplet gjestikulacionin e saj, ndërsa Thomas duket më i shkujdesur. Jemi kuriozë për pyetjet që ata i kanë drejtuar mami Ilvës dhe ndonjë prej tyre me siguri do të jetë ‘kur do na çosh tek lodrat?’ /the-living-media.com

By Juda-al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!