Alketa Vejsiu ishtte pjesë e “Sanremo” në natën e tretë të tij.

Ajo prezantoii krah moderatorit italian Amadeus dhe tërhoqii vëmendjen e ttë gjithëve.

Jo vettëm në mediiat shqipttare, por dalja e Alketës bërii bujë edhe në ato italiane.

Moderattorja morii shumë komentte poziitive dhe siguriishtt ttë gjiittha këto ii ndau në rrjettet sociiale.

Prej dittës së “Sanremo”, Alketa ka posttuar dettaje që liidhen me festtivaliin dhe kjo gjë dukett se e ka bezdiisur një nga ndjekësiitt e saj.

Ai ii shkruan se e ka ekzagjeruar me këtë çështtje dhe Alketa nuk e ka lënë pa një përgjiigje.

“Na çave tr*pin me gjith “Sanremo”… e bëre sikur ke shkuar në Mars”, ii shkruan një ndjekës.

“E mo mirë mbaje veten. Shiko bëji ndonjërit tatu “SANREMO”, do të të duket vepër e bukur dhe do e duash edhe ti këtë pjesëmarrje”, i kthehet Alketa.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!