Fation Kuqari, ish-konkùrrénti ‘Për’Puthen’, ka dhënë së fundmi një intervistë për emsionin “Glamour Zone”, në Rtv Ora.

Fationi bëri një deklàratë të fortë për ish-konkùrrénten e “Për’puthen”, Melisën, ku u shpreh se do ta pështýnte në fytyrë.

“konkùrréntja që sot do ta pështýja në fytyrë është…”, i tha moderatorja. Fationi u përgjigj pa u menduar, duke thënë “Flokëkuqja”, pra Melisa. 

 

Fjalët sigurisht që kanë shkuar edhe në veshin e Melisës, e cila reagoi “ftohtë” nëpërmjet një videoje në InstaStory.

Ajo publikoi një moment gjatë emisionit në debàt e sipër me Fationin, të cilit i tregonte me gjeste se s’dëshironte të mérrej më fare me të dhe ‘nuk e llogariste’.

Kaq i ka mjaftuar Melisës si përgjigje për ish-konkùrréntin e Për’Puthen, i cili ka dhënë edhe deklarata të tjera të forta për të. Së fundmi, ai ka qenë ftùar në emsionin “Roped With Olsi”.

Gjatë intervistës, ai u pyet rreth konkurrentëve të programit, duke përfshirë dhe Melisën.

“Maníake, dínake, e shtírur, màshtruese, egòiste, humane, xhàloze, làjkatare, mendjelehtë. Kush mendon se i përshtàtet më shumë si karàkteristikë?”, i tha Olsi.

Fationi u shpreh pa hezituar se Melisa i ka të gjitha kàràkteristikat e lartpërmendura. Më tej ai shtoi se Melisa e ka marrë famën nga takimet e tij me të.

“Mendoj se i ka të gjitha. E them me bindje këtë. Përpos asaj të parës (maníake), por ndoshta ka lídhje dhe ajo. Mos i jep më shumë vëmendje se ç’duhet se unë e ngríta që është aty, takimet e mia. Mos i jep më shumë se ç’duhet se nuk ia vlen”, u shpreh Fationi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!